Digital samling om ensomhet 30. september

Brukerpanelet og Bydel Gamle Oslo inviterer til en digital innbyggersamling onsdag 30. september kl. 18:00 – 19:30. Spesialist i psykiatri, og forfatter av boken Alene Naken, Tormod Huseby vil snakke om hvordan ensomhet kan oppstå og oppleves. Etter foredraget vil Tormod Huseby og psykolog Julia Røiseland fra bydel Gamle Oslo og tre deltagere fra brukerpanelet diskutere hvordan ensomhet i Bydel Gamle Oslo oppleves, og hva kan vi gjøre med det. Innbyggersamlinger er en arena hvor innbyggere kan lære mer om psykisk helse- og rustjenester i sitt lokalmiljø. Her kan man komme med innspill og spørsmål til både fagpersoner og mennesker med relevant erfaring. Denne samlingen vil foregå digitalt på grunn av korona-situasjonen. Arrangementet er rettet mot innbyggere av bydel Gamle Oslo, men er også åpent for andre som ønsker å delta. Følg lenken under og registrer din påmeldelse. Du vil deretter motta en invitasjon med lenke til den digitale samlingen én dag i forkant. Når du melder deg på trenger du ikke å bruke fullt navn, men vi trenger epost-adressen din. Samlingen vil foregå over zooms webinar-løsning hvor kun foredragsholder og paneldeltakere vil være synlige foran kamera. Vi mottar gjerne dine innspill og spørsmål via chat. Innbyggersamlinger arrangeres av prosjektet Brukerpanel. Brukerpanelet består av menn og kvinner som har benyttet seg av tjenester innenfor psykisk helse og/eller rus i Bydel Gamle Oslo. Flere har også pårørendeerfaring. Vi holder panelmøter to ganger i måneden hvor det diskuteres oppdrag og bearbeides innspill som bistår i utvikling av ulike tilbud i bydelen. Brukerpanelet tilbyr et viktig perspektiv på hvordan tjenester i bydelen oppleves, og gir tilbakemeldinger på hvordan tjenester og tilbud kan bli så brukervennlig som mulig.

Link til påmelding: https://tjenester.oslo.kommune.no/arrangement/bestilling/bestilling.aspx?Arrangement=9d597e58-1676-4f56-a9b2-a7e60b307550

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *